OneTouch Membina ‘The Wrapper’ untuk Membantu Pembangun iGaming
toto

OneTouch Membina ‘The Wrapper’ untuk Membantu Pembangun iGaming

OneTouch telah mendedahkan The Wrapper, kit permainan pembangunan permainan baharu yang dipelopori oleh syarikat perisian itu sebagai sebahagian daripada kerjasama dengan Hub88. Penyelesaian baharu ini dibina untuk pengeluaran toto macau membantu membangunkan produk baharu dan menggunakan produk tersebut ke pasaran dengan lebih cepat. Ia datang dengan set alat dan kandungan serta rangka kerja terbina dalam dengan beberapa ciri dan pengalaman pemain.

Permainan Sebat Dengan Cepat dan Cekap
Menurut OneTouch, The Wrapper menghapuskan keperluan untuk ‘angkat berat’ dan menjadikan proses pembangunan permainan menjadi mudah. Kit pembangunan dilengkapi dengan beberapa pilihan pemasaran, menjadikannya lebih mudah untuk meletakkan produk dan melancarkannya dengan cara yang terbaik sebaik sahaja pembangunan selesai.

The Wrapper membantu memenuhi sebarang jangkaan kawal selia dan OneTouch juga menganjurkan RGS yang akan membolehkan beberapa studio mendapat manfaat daripada penyelesaian itu semasa mereka membangunkan permainan baharu mereka. Hub88 kemudiannya akan membantu dengan Grafik SGP pengedaran dan penyepaduan untuk keluaran baharu dan menawarkan akses kepada lebih 100 pengendali.

Penyelesaian baharu ini sudah mempunyai pra-bina semua ciri ruji yang anda akan dapati dalam tajuk iGaming yang popular. Selepas itu, pembangun boleh menjimatkan masa untuk membina blok permainan asas dan menumpukan pada cara mereka boleh mengubah infrastruktur sedia ada dengan lebih baik untuk membiak pilihan inovatif ciri yang mempengaruhi permainan.

OneTouch berpegang teguh pada produknya dan menjanjikan sokongan berterusan serta pembaikan terkini untuk sebarang pepijat yang berlaku pada platform. Syarikat juga yakin bahawa produk yang dihasilkan akan lulus proses pensijilan tanpa kesukaran. Tajuk pertama yang dikeluarkan menggunakan kit alat inovatif ialah Grand Heist Feature Buy, permainan OneTouch sendiri.

Masa Menggembirakan menanti di hadapan Terima kasih kepada Penyelesaian OneTouch
Syarikat itu telah mengesahkan bahawa ia sedang membangunkan versi kit yang Result Sydney dinaik taraf yang sepatutnya tiba pada tahun 2023. Ketua OneTouch, Madis Raus mengalu-alukan penggunaan The Wrapper dan berkongsi keterujaan syarikat tentang penyelesaian dan keluaran terkini:

Tambahan yang hebat kepada industri, kami yakin ia akan menjadi bantuan yang cemerlang kepada syarikat di seluruh dunia. Kami mengujinya dengan tajuk Belian Ciri Grand Heist baharu kami dan gembira dengan hasilnya.

OneTouch bagus Madis Raus
Ketua Hub88 Ollie Castleman juga berkata bahawa syarikat itu sememangnya sangat teruja untuk membantu dengan penggunaan dan pengedaran permainan yang akan dibina melalui The Wrapper. “Kami teruja dengan hasilnya dan kami pasti bahawa ini akan memberi manfaat kepada ramai di pelbagai pasaran,” kata kesimpulannya.